Třetí ročník golfového turnaje Komora Golf Cup 2024 se vydařil.

 12. 6. 2024

V krásném prostředí Krkonoš, pod otevřeným nebem, s výhledem na panorama hor se konal 3. ročník golfového turnaje Krajské hospodářské komory KHK. Na osmnáctijamkovém hřišti svedlo klání hned 14 flightů ve dvou kategoriích HCP PRO-24, 24,1-54 a dvou vložených soutěžích Long drive a Nearest to the pin. Nejlépe si vedli hráči společnosti GT-Progres s. r. o., kde v první kategorii zvítězil pan Pavel Marek ml. a v druhé kategorii jeho syn Jan Marek. Druhé místo si v jednotlivých kategoriích vybojovali pan Georgios Karadzos ze společnosti Anoar Prague  spol. s. r. o. a pan Michal Baťka z firmy BAK stavební společnost, a. s. Třetí místo pak patřilo panu Radimu Ždímalovi z firmy Bartoň-textil a. s. a paní Lence Moravcové z flightu firmy Grund Resortu golf & Ski Mladé Buky. Vloženou soutěž Nearest to the pin nejlépe zvládl pan Aleš Petráš ze společnosti Autostyl a. s. Další doplňující soutěž Long drive za ženy ovládla paní Drahomíra Báčová hrající za Grund Resort Golf & Ski, MB a v mužské kategorii pan Petr Poláček ze společnosti ML wood servis s. r. o. Krásné ceny pro hráče připravila firma ČESKÉ BEDÝNKY paní Evy Urbanové a poháry firma Willcap s. r. o.

Tak tedy: „Sláva vítězům, čest potaženým!“

Součástí akce byl také doprovodný program: golfová akademie pro ty, kteří se s golfem teprve seznamují, prezentace hodinek zn. PRIM od společnosti ELTON hodinářská, a.s., komentovaná prohlídka Centra současného umění EPO 1 a možnost zážitkové jízdy v automobilech společnosti Autostyl a. s.

Děkujeme všem účastníkům a partnerům akce: generálnímu partnerovi GRUND RESORTu GOLF & SKI / Golf club u Hrádečku s.r.o., Společnosti Autostyl a. s., BAK stavební společnost, a. s., GT- Progres, s.r.o. a KASPER KOVO s.r.o., za velmi pěkný zážitek a již se těšíme na další ročník.











Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje

IČ: 25948890DIČ: CZ25948890
Zapsána: Krajským soudem v Hradci Králové, Spisová značka A 9526